top of page
Link naar basisregels VodF

Wil je low-budget overnachten maar wel genieten van een comfortabel bed, uitgebreid ontbijt en uitstekende sanitaire voorzieningen, dan ben je in de hostelkamer aan het juiste adres!

In de hostelkamer verblijven maximaal 4 gasten (dames en heren gemengd). Je deelt met maximaal 3 andere gasten één badkamer (douche / wastafel en toilet). De 2 stapelbedden zijn middels een tussenwandje visueel van elkaar gescheiden zodat je wel de nodige privacy ervaart.

 

De hostelkamer is uitermate geschikt voor mensen die low-budget willen overnachten, mensen die alleen reizen maar wel behoefte hebben aan sociale interactie met andere reizigers of als je als groep van 4 personen onderweg bent. 

Heb je liever meer privacy en / of privé sanitair, kijk dan eens bij onze 2 persoons blokhutten. 

Leden van stichting Vrienden op de Fiets krijgen € 5,- p.p.p.n. korting op vertoon van een geldige lidmaatschapskaart (let goed op de voorwaarden van de stichting VodF om voor de korting in aanmerking te komen). De korting geldt alleen voor de hostelkamer, niet voor de blokhutten. Voor het vrienden op de fiets tarief geldt een maximum verblijf van 1 nacht.

Hostelkamer
Stapelbed hostelkamer
Ontbijtzaal
Douche hostelkamer
Hostelkamer
Zitje ontbijtzaal
Stapelbed hostelkamer
bottom of page